اختتامیه دوره های دانش افزایی مشهد مقدس

کارگاه آموزشی با عنوان " ضیافت اندیشه " با حضور استادان واحد تهران مرکزی در مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، این دوره ضیافت با حضور یکصد وسی نفر استاد و خانواده ایشان در مشهد مقدس برگزار شد.
این گزارش حاکی است، در این دوره دو کارگاه اخلاق حرفه ای با حضور دکتر گلمحمدی استاد تمام و مدرس دانشگاه تهران و کارگاه اندیشه سیاسی و مبانی انقلاب اسلامی با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر ساداتی نژاد رئیس مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان علمی کل کشور برگزار برپا شد.
از دیگر برنامه های این دوره می توان به :سخنرانی  حجت الاسلام والمسلمین ثباتی مقدم رئیس اداره تبلیغات آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و مداحی مداحان آستان قدس ، برگزاری مسابقات ویژه فرزندان استادان وحضور استادان و خانواده هایشان در برنامه های زیارتی، فرهنگی و  تفریحی اشاره کرد. انتهای پیام/

شنبه 26 تير 1395  11:27

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه 4 بهمن 1395  2:46:49