برگزاری دوره دانش افزایی در واحد تهران مرکزی

پنجاه وهفتمین دوره دانش افزایی با هدف ارتقا و افزایش سطح علمی استادان و اعضای هیات علمی به مدت 4 روز در واحد تهران مرکزی برگزار شد.

به گزارش دفتر هم اندیشی استادان واحد تهران مرکزی ، پنجاه و هفتمین دوره دانش افزایی با عنوان"اندیشه سیاسی و مبانی انقلاب اسلامی و اخلاق حرفه ای "با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر ساداتی نژاد رییس مرکز هم اندیشی استادان و دکتر جعفر گلمحمدی استاد تمام دانشگاه تهران به عنوان مدرس دوره برگزار شد.

این گزارش حاکی است،دکتر علیرضا فیض بخش دبیر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی ضمن ابراز خرسندی از عملکرد مرکز هم اندیشی استادان  افزود: در طول این چند سال اعضای هیات علمی تمام کشور از کارگاههای دانش افزایی واحد تهران مرکزی استقبال فراوانی داشته اند.

وی گفت:  بر اساس اعلام دفتر هم اندیشی استادان واحد تهران مرکزی این دوره ها به زودی جهت اعضای هیات علمی جدید الاستخدام نیز برگزار خواهد شد.

گفتنی است ؛ ادامه این دوره ها از شانزدهم تا نوزدهم تیرماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار می شود.انتهای پیام /

چهارشنبه 9 تير 1395  11:53

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه 10 ارديبهشت 1396  12:48:10