اجلاس سالیانه دبیران هم اندیشی سراسر کشور در مشهدمقدس

۱۵ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۸:۰۹ کد خبر : ۱۰۴۵۰ خبر تصویری - سایت جدید - زیر مجموعه ها
اجلاس سالیانه دبیران هم اندیشی سراسر کشور در مشهدمقدس

در این همایش که مقارن با بیست و هفتم آذر سالروزشهادت دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه در محل سالن همایش های هتل خورشید تابان برگزار شد، شرکت کنندگان ضمن بزرگداشت این مناسبت با آرمانهای دکتر شهید مفتح تجدید بیعت کردند.

همایش در روز پنجشنیه با خیر مقدم جناب حجت الاسلام و المسلمین دکتر ساداتی نژاد ریاست مرکز هم اندیشی استادان آغاز گردید و آنگاه جناب حجت الاسلام و المسلمین محمدیان ریاست محترم نهاد به ایراد سخنرانی پرداختند.

سپس جناب آقای دکتر میرباقری قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی با اشاره به سیر تحول مسائل اجتماعی و فرهنگی در کشور سخنان مبسوطی ایراد نموده و درباره مسائلی همچون اعتیاد، حاشیه نشینی، فقر و... بحث نمودند.
دبیران هم اندیشی در نشست عصر پنجشنبه در چهار کمیسیون دانشگاه های وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد و دانشگاههای پیام نور و فرهنگیان مشارکت نمودند و درباره مسائل مبتلا به، به بحث و تبادل نظر پرداختند. در این کمیسیون ها خانم طاهره فهیمی نجم ضمن قرائت متن پیام دبیر هم اندیشی واحد تهران مرکزی و دبیر استان تهران دکتر علیرضا فیض بخش مبنی بر ضرورت هم اندیشی مستمر میان استادان به بیان پیشنهاداتی به جهت هر چه بهتر برگزار شدن کارگاههای هم اندیشی و ایجاد بستر مناسب جهت رشد و تعالی اعضای هیات علمی اشاره نمودند.

سخنران پایانی همایش جناب حجت الاسلام قریشی معاون فرهنگی، سیاسی نهاد بودند که با عنایت به دیدگاههای مقام معظم رهبری به تشریح و تبیین وظایف دانشگاهیان پرداخته، شرح مبسوطی از اولویت های مورد نظر معظم له را با دبیران درمیان گذاشتند.
همایش در روز جمعه با ایراد بیانیه حمایت دبیران هم اندیشی از جنبش اسلامی مردم نیجریه و رهبر مبارز آن شیخ زکزکی پایان یافت.
متن بیانیه مزبور به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم إنّا نشکو إلیک فقد نبینا، وغیبة ولینا، وشدة الزمان علینا، و وقوع الفتن بنا
امروزه جهان اسلام آماج توطئه های گوناگون جبهه استکبار  و ارتجاع است، و قدرت های زورگو و صهیونیسم بین الملل  مناطق مختلف جهان اسلام را به خاک و خون  می کشند و مدعیان دروغین حقوق بشر تنها شاهد ساکت  این جنایت های خونین  هستند. به دنبال فلسطین، سوریه، بحرین، عراق و دهها نقطه دیگر، نیجریه نیز که داغ  اقدامات  تکفیری را بر سینه دارد، اخیراً شاهد جنایت هولناک ارتش  علیه شیعیان مظلوم بود.  شیخ ابراهیم زکزاکی که نقش بسزایی در گسترش تفکر انقلابی ملهم از اندیشه ناب امام خمینی و امام خامنه ای در این کشور ایفا کرده است، به همراه خیل عظیمی از یاران مجاهدش مورد خشم این مزدوران قرار گرفت؛ و صد ها شهید تقدیم راه حق و حقیقت نموده اند.

ما دبیران هم اندیشی  دانشگاههای سراسر کشور، با محکومیت شدید این اقدام وحشیانه از مجامع و سازمان  های بین المللی، و سازمان کنفرانس اسلامی می خواهیم با دخالت مؤثر مانع تداوم این جنابت ها شده و شناسایی و مجازات  عاملان را در دستور  کار خود قرار دهند.

از دولت جمهوری اسلامی و دستگاه دیپلماسی کشورمان نیز انتظار می رود وفق آرمان های صریح انقلاب اسلامی که در قانون اساسی تجلی یافته است با جدیت بیشتری ، قاطعانه در احقاق حق این شیعیان مظلوم که  گناهی صبوری برای جبهه مقاومت نداشته اند کوشا باشند.

لازم به توضیح است مرکز هم اندیشی استادان سال گذشته در میان مراکز هم اندیشی سراسر کشور حائز رتبه نخست گردید.

نظر شما :