دیدار جمعی از استادان با حضرت آیت الله العظمی حاج حیدر جلالی خمینی وصیّ امام خمینی(ره)

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۲۱:۴۱ کد : ۱۰۴۲۴ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۱۵۸۶
در آستانه میلاد جوادالائمه (ع) و به همت مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی جمعی از استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با حضرت آیت الله العظمی حاج حیدر جلالی خمینی ریاست حوزه علمیه شرق تهران و وصیّ امام خمینی(ره) دیدار کردند.

وصیّ امام خمینی(ره) دیدار کردند.در این دیدار صمیمانه که ظهر روز سه شنبه  94/2/8

صورت گرفت دکتر علیرضا فیض بخش دبیر شورای هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی

و دکتر حسین ترابیان ریاست دانشکده فنی و مهندسی نیز حضور داشتند.حضرت حجت الاسلام حاج مهدی جلالی خمینی

فرزند ارشد آیت الله جلالی خمینی ضمن خوشامد گویی و تبریک به مناسبت میلاد جوادالائمه (ع) از همه استادان تشکر و قدردانی نمودند.

آیت الله حاج حیدر جلالی خمینی دقایقی پیرامون منزلت و مقام بلند و رفیع امامت و ولایت به بیان نکات ارزنده ای پرداختند و

اشارات زیبایی به جایگاه و منزلت امام جواد(ع) نمودند.

ایشان با بیان نکاتی مهم در خصوص اهمیت ولایت به زحمات بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)

اشاره نمودند و بیان داشتند که در میان معصومین(ع) حضرت زهرا (س) و در میان بزرگان بعد از

معصومین(ع) امام خمینی(ره) بیشترین خدمت و تلاش را برای ولایت از خود نشان دادند.

ایشان در پایان و در آستانه اذان ظهر برای همه خدمتگزاران صدیق اسلام و انقلاب اسلامی و

همچنین برای ظهور امام عصر(عج) با بیانی شیوا دعا نمودند.

مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان علمی

نظر شما :