اخبار مراسم غبارروبی بارگاه کریمه اهل بیت(ع)

۱۶ دی ۱۳۹۳ | ۲۰:۴۱ کد : ۱۰۴۰۰ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۳۵۱
مراسم معنوی غبارروبی حرم کریمه اهل بیت(ع) حضرت فاطمه معصومه(س) خاطره ای تکرار ناشدنی در تاریخ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی...
اخبار مراسم غبارروبی بارگاه کریمه اهل بیت(ع)

مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی واحد تهران مرکزی برگزار کرد:

مراسم معنوی غبارروبی حرم کریمه اهل بیت(ع) حضرت فاطمه معصومه(س) به همت مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی یکشنبه پنجم بهمن ماه با حضور ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی ، دبیر هم اندیشی ، معاونین و اعضای هیئت علمی و جمعی از همکاران برگزار شد.

این مراسم پرفیض و به یاد ماندنی به همت مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی در شب ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و همزمان با سالروز ایام حضور حضرت فاطمه معصومه(س) در قم برگزار گردید.

دکتر علیرضا فیض بخش دبیر هم اندیشی در گفتگویی اعلام داشتند که انشاالله مرکز هم اندیشی استادان از این به بعد در برپایی و هماهنگی اینگونه مراسم ها جهت تجدید میثاق همه علاقمندان با اهل بیت عصمت و طهارت(ع) تلاش مضاعفی خواهد داشت .

وی همچنین از حمایت های بی دریغ دکتر فرهاد حسین زاده لطفی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در اجرای این مراسم معنوی تقدیر و تشکر نمود.

عظمت و معنویت این مراسم عظیم به قدری بود که از زبان همه شرکت کنندگان به عنوان رویایی ترین شب زندگانی یاد شد.

حجت الاسلام والمسلمین زهیر ثباتی مقدم مدیر تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان مقدس ضمن استقبال و خوشامد چند دقیقه ای در خصوص عظمت خدمت در این مراسم و نشان لیاقت خادمی این حرم و ... به نکاتی مهم اشاره کردند.

شرکت کنندگان این مراسم پس از اقامه نماز جماعت در ساعت 20 در صحن صاحب الزمان (عج) حضور یافتند و پس از سلام به کریمه اهل بیت(ع) وطلب اذن ورود، جهت صرف شام و پذیرایی وارد یکی از رواق های مطهر شدند و پس از صرف شام توفیق پوشیدن لباس خادمان حرم نصیبشان گردید.

این مراسم با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین شهیدی تولیت آستان و مداحی سید علی حسینی نژاد مداح آستان آغاز شد و پس از آمادگی قلبی شرکت کنندگان وارد مضجع شریف شدند و با سوز دل و اشک هایی فراتر از باران مشغول به غبارروبی حرم گردیدند.

در این مراسم بی نظیر شعری از سرکار خانم فهیمی نجم مسئول اجرایی حوزه هم اندیشی استادان با عنوان «خادم معصومه(س)»توسط مداح مراسم قرائت شد و در پایان از طرف تولیت آستان به ایشان هدیه ای گرانبها و معنوی از سنگ سرداب حرم اهداء گردید.

بند هایی از این شعر هدیه به همه عاشقان اهل بیت (ع):

خادم معصومه کجا ما کجا

کشتی او ماهی دریا کجا

حضرت خورشید غبارش کجاست

این من آلوده به من مبتلاست

دست من و این در و دیوارها

صد گره افتاده به این کارها

حضرت معصومه دعا کرده است

خادمی اش روزی ما کرده است

شرم عجیبی است میان تنم

خادم دعوت شده آیا منم؟

خواهر سلطان خراسان کجا؟

آهوی سرگشته دوران کجا؟

تا شب یکشنبه دلم در تب است

وعده دیدار حرم آن شب است

دست به دامان تو بانوی قم

مرغ دلم می کشدم سوی قم

هیچ ندانم که چه شد خواستی

زنده ام آن روز بگو راستی؟

حضرت معصومه مرا رازهاست

شعر غریبم پر اعجازهاست